Finnair & Meridiana, kiitos & grazie

Vihdoinkin onnistuu (toukokuusta lähtien) ostaa jotenkin järkevänhintaisia reittilentoja Helsingistä Cagliariin. Finski ja Meridiana ovat tehneet diilin, kippis sille!

Tällä erää meidän retkueen matkoille tulee hintaa yhteensä n. 1500 e. Lufthansalla neljä lentää 800 eurolla Roomaan ja takaisin, ihan ok hinta, muta sieltä reittilennot Cagliariin maksaa kohtuullisesti (nyt oli meno 130 euroa / ei-sardinialainen). Toisin sanoen on halvempaa matkustaa Suomesta Roomaan kuin Roomasta Sardiniaan.

Sardinialaiset maksavat selvästi vähemmän, sardinialaisten vaimot tms. puolisot ovat alempaa (tai siis kalliimpaa) kastia tässä, mikä sinänsä tässä katolisessa maassa vähän ihmetyttää. Ettäkö mulla olisi vähemmän asiaa sukuloimaan kuin perheen sardinialaisilla?

Mutta nyt sitten suositaan suomalaista: Jos lomalennot ei osu kohdalleen tai Alghero on liian kaukana matkakohteesta Sardiniassa, eikä Tampereen kautta Ryanairin kilorajoituksilla huvita matkustaa (Cagliariin), tuo Finnair on oikein suositeltava juttu.

ps. Tänä vuonna lomalentoja saa Finnmatkoilta, elokuun lopulle ja syyskuulle on vielä nyt tilaa eikä hinta ole kauhee. Varsinkin, jos haluaa kierrellä Sardiniaa, on lento Algheroon ja sieltä auto vuokralle oikein mainio lomakonsepti.

One thought on “Finnair & Meridiana, kiitos & grazie”

  1. AirBerlin myi menneenä (ainakin Suomen näkökulmasta katsottuna…) kesänä lentoja Helsingistä Olbiaan, vaan ei takaisin. Kun lennon osui ostamaan Ystävänpäivätarjouksena, pääsi koko perhe (kaksi aikuista ja pojat 2 ja 5 vee) kesäkuussa Helsinki-Düsseldorf-Olbia välin kuudessa tunnissa ja 360 eurolla. Valitettavasti piti sitten ostaa muualta se paluulippu, mielummin olisimme vieläkin siellä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *